Shellac

De nieuwste innovatie van CND is Shellac. Shellac is een volledige nieuwe service! Géén vervanger van nagellak en géén vervanger van kunstnagelbehandelingen. Shellac is een nieuwe categorie.

Wat is Shellac: Shellac is een unieke nagellak, welke je draagt als gel. De perfecte combinatie van de Brisa UV-gel en de Colour & Effects nagellak van CND. Shellac biedt je de keuze uit fenomenale kleuren, welke 2 weken lang schitterend resultaat op de nagels geven.

Aanbrengen van Shellac:Shellac wordt UV uitgehard, dus dat betekent: geen droogtijd. Het is dun en flexibel als lak. Het ziet er niet alleen natuurlijk uit, het biedt ook een sterke, natuurlijke bescherming voor je nagels. Het resultaat? 14 dagen lang een fantastische hoogglans die je niet wil opgeven!

Afhalen van Shellac: Net zo revolutionair is de manier waarop Shellac op een zachte en gemakkelijk manier wordt verwijderd. Shellac remover wraps bevatten een geïntegreerd katoenen kussentje. Hierdoor wordt  de aceton alleen op de nagels te geconcentreerd, wat voorkomt dat vingers en huid aan aceton worden blootgesteld. Niet weken, vijlen of frezen. Wrappen, en klaar!

GET SHELLACKED!